Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Ομελέτα με λουκάνικα
















        Υλικια
  • 6 αυγά
  • 2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 100 ml. Βιτάμ Culinesse
  • 1 χωριάτικο λουκάνικο κομμένο σε φέτες
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • Αλάτι και πιπέρι

          Πώς να το φτιάξετε


  1. 1]  Βάζουμε στο τηγάνι μια κουταλιά Βιτάμ Culinrsse και 
  2. ζεσταίνουμε καλά Στη συνέχεια σοτάρουμε τα λουκάνικα.

  3. 2]  Βγάζουμε τα λουκάνικα από το τηγάνι και στη θέση 
  4. τους βάζουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, να σοταριστεί 
  5. μέχρι να ξανθύνει.

  6. 3]  Χτυπάμε τα αυγά με το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι, 
  7. και τα ρίχουμε σε ένα τηγάνι όπου πρώτα έχουμε ζεστάνει 
  8. το υπόλοιπο Bιτάμ Culinrsse.

  9. 4]  Όταν η ομελέτα ψηθεί, τοποθετούμε τα λουκάνικα στη 
  10. σειρά στη μισή επιφάνειά της, τη διπλώνουμε στα δύο και 
  11. τη σερβίρουμε σε ζεστή πιατέλα.

  12. Θερμοκρασια  200βαθ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου