Ομελέτα με λουκάνικα
Υλικια
- 6 αυγά
- 2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 100 ml. Βιτάμ Culinesse
- 1 χωριάτικο λουκάνικο κομμένο σε φέτες
- 1 μέτριο κρεμμύδι
- Αλάτι και πιπέρι
Πώς να το φτιάξετε
- 1] Βάζουμε στο τηγάνι μια κουταλιά Βιτάμ Culinrsse και
- ζεσταίνουμε καλά Στη συνέχεια σοτάρουμε τα λουκάνικα.
- 2] Βγάζουμε τα λουκάνικα από το τηγάνι και στη θέση
- τους βάζουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, να σοταριστεί
- μέχρι να ξανθύνει.
- 3] Χτυπάμε τα αυγά με το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι,
- και τα ρίχουμε σε ένα τηγάνι όπου πρώτα έχουμε ζεστάνει
- το υπόλοιπο Bιτάμ Culinrsse.
- 4] Όταν η ομελέτα ψηθεί, τοποθετούμε τα λουκάνικα στη
- σειρά στη μισή επιφάνειά της, τη διπλώνουμε στα δύο και
- τη σερβίρουμε σε ζεστή πιατέλα.
- Θερμοκρασια 200βαθ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου