Μανιτάρια αλά κρέμ...
Υλικα...
1κονσέρβα μανιτάρια τεμαχισμένα
1 ξερό κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κύβο με γεύση λαχανικών
λίγο μαιντανό
λίγο άνιθο
κρέμα γάλακτος (ή/και πολτό ντομάτας)
νερό και λίγο λάδι για το σωτάρισμα
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Με μανιτάρια
Μέθοδος: Τηγανιού
Διατροφή: Χορτοφαγική , Με χαμηλό γλυκαιμικό φορτίο , Με χαμηλά λιπαρά , Πλούσια σε φυτικές ίνες , Με λίγες θερμίδες
Περιέχει: Σκόρδο , Μανιτάρια , Κρέμα γάλακτος.
Πώς το κάνουμε...
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σωτάρουμε
Ρίχνουμε τα μανιτάρια να σωταριστούν και βάζουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν τα μανιτάρια
Βάζουμε το σκόρδο (ψιλοκομμένο ή πολτοποιημένο), τον κύβο για να πάρει extra γεύση, τον μαιντανό και τον άνιθο
Αφήνουμε να πάρει βράση και μόλις πιεί το
ζουμάκι του ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος.
Λίγα μυστικά ακόμα...
Η κρέμα γάλακτος δίνει μια κρεμώδη ύφή στην σάλτσα. Εάν θέλετε την σάλτσα λευκή βάζουμε κρέμα γάλακτος Εάν την θέλουμε κόκκινη βάζουμε πολτό ντομάτας και εάν την θέλετε ρόζ τότε βάζουμε κρέμα γάλακτος και λίγο πόλτο ντομάτας για να πάρει χρώμα και γεύση ντομάτας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου