Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Καλτσονε με σφολιατα...

Υλικά...
1 πακέτο φυλλο σφολιατας
4 φέτες παριζα
4 φέτες μπεικον
4 φέτες κασέρι γκουντα
150γρ χυμό ντοματας

Εκτέλεση...
Περνούμε το καθε φυλλο σφολιατας και το κόβουμε ετσι ωστε να δημιουργεειθουν 4 μερη, με τα 2 φύλλα που έχει το πακέτο θα βγάλουμε 8 κομματια.
Γεμιζουμε καθε κομματι με μια φετα κασερι και σαλαμι της αρεσκειας μας και Προσθετουμε οσο περνει χυμο ντοματας.
Κληνουμε το φυλλο με το μηγμα μας σαν φακελο και το ψηνουμε για μιση ωρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου