Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Πεινιρλι σφολιατας με καπνιστο ζαμπον...



Υλικα...



1 φύλλο σφολιάτας κομμένο στη μέση
4κ.σ.κέτσαπ
1φλ.γκούντα τριμμένο ή άλλο τυρί που λιώνει
και τριμενο κασερι
1φλ.ζαμπόν καπνιστό ψιλ/νο
Αλατοπίπερο
1 αυγό για το άλειμμα



Εκτελεση...

Απλώνω την κέτσαπ στη σφολιάτα και από πάνω ρίχνω πρώτα το ζαμπόν, και το τριμενο κασερι και αλατοπιπερώνω και πασπαλίζω με το τυράκι. Στριφογυρίζω τις άκρες να πάρουν σχήμα πεινιρλί και απλώνω το χτυπημένο αυγό με ένα πινελάκι και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 20-25 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου